Reklama
 
Blog | Radomír Starý

Vyjádření SPŠCH ohledně spolupráce s AVE CZ

V článku jsem uvedl, že na pardubické Střední průmyslové škole chemické mělo probíhat setkání zástupců společnosti AVE CZ se studenty. Zaslal jsem v této věci 2. února dotazy na SPŠCH a obdržel následující odpověď. Sluší se ji zveřejnit a také uvést, že v termínu 3. února 2010 (viz výše uvedený článek) žádné naznačené setkání neproběhlo.

 

Vážený pane Starý,

elektronickou poštou prostřednictvím elektronické adresy školy jste se obrátil na dva zaměstnance naší školy a požadoval jste odpovědi na položené otázky. Otázky jsem projednala a sděluji Vám následující odpovědi.

Reklama

1. Bude(ou) se takova(e) akce opravdu poradat a co je jejich cilem?

Odpověď: Zástupci společnosti AVE CZ nepřednášeli ani nediskutovali s našimi žáky, jak píšete, „o žhavém tématu spalovny nebezpečného odpadu“.

2. Souvisi nebo nesouvisi tyto akce s tematikou spalovny nebezpecnych odpadu u Pardubic?

Odpověď: Škola v rámci výuky ani mimo výuku neřeší žádným způsobem tematiku, jak píšete, „spalovny nebezpečných odpadů u Pardubic“.

3. Pokud souvisi, ma jit o jeji pozitivni propagaci a prosazovani?

Odpověď: Pozitivní propagace a prosazování spalovny nebezpečných odpadů u Pardubic nebyla a není předmětem činnosti školy.

4. Pokud nesouvisi, o jaky jiny projekt AVE CZ jde?

Odpověď: Otázce ne zcela rozumím. K tomu Vám mohu pouze sdělit, že škola se nepodílela a nepodílí na žádném projektu AVE CZ.

5. Jste oba nejak honorovani spolecnosti AVE CZ a za co?

Odpověď: Společnost AVE CZ naše zaměstnance nehonoruje.

Dále Vám sděluji, že pokud budete mít jakékoliv další otázky týkající se činnosti školy, abyste se zásadně obracel na vedení školy.

Ing. Miroslava Katzerová

ředitelka školy