Reklama
 
Blog | Radomír Starý

Chemtrails aneb Krásný nový svět

Asi se TÍM úplně přestanu zabývat, protože pohled na oblohu mě už téměř každý den přivádí k pocitu marnosti a bezvýznamnosti. Ale ta dvě videa s českými titulky (viz odkazy v textu) mi naopak zvedají náladu (i přes všechny v nich uvedené informace). Je to prostě výzva. A zcela jistě nikoliv jen konspirační nesmysl.

Mé vědomé setkání s nemizejícími přímými liniemi za letadly na obloze se datuje do doby před třemi až čtyřmi lety. Tehdy mě zaujalo výrazné bílošedé X táhnoucí se téměř přes celou oblohu natolik, že jsem si je vyfotil. Asi o rok později mě k focení přivedly jiné pozoruhodně se křížící linie a opět mě napadla stejná otázka, jako u onoho X: jak to, že se ty stopy nerozptýlí jako dřív? Tohle přece nikdy nebylo.

Co se rozumí pod pojmem chemtrails, si pro základní obeznámení lze přečíst například zde (http://cs.wikipedia.org/wiki/Chemtrail). Po zadání do vyhledavače „chemtrails v České republice“ vyskočí studijního materiálu na dlouhé hodiny poutavé četby. Asi nejlepší materiál je na youtube (http://www.youtube.com/watch?v=gsOBc3L9S1k&feature=related), ta hodina a půl rozhodně stojí za vidění (nebo alespoň závěr od 130. minuty) a pak jít na několik panáků. 

Pokud jste se dostatečně „pobavili“ a někteří z vás se konečně poprvé zadívali na oblohu s cílem seznámit se s chemtrails, jsem rád. Tématu se trochu více věnuji (nerad, ale tu svou Pandořinu skříňku jsem už otevřel) až od letošního léta, kdy mi piloti chemtrails (dělají chlapci jen svoji práci) nad naším územím poskytli opravdu velmi pěkný materiál ke studiu a hlavně focení. Snad jediná důkladnější informace k tématu byla v českých masmédiích zřejmě k vidění na TV Prima (http://www.youtube.com/watch?v=4bwfWvm3zHc) asi před čtyřmi lety, nyní je chemtrails dokonalým (?) tabu. Patrně, možná, snad, dejme tomu toto tabu jde z pater nejvyšších mocenských zájmů točících se kolem The New World Order (http://cs.wikipedia.org/wiki/Nov%C3%BD_sv%C4%9Btov%C3%BD_po%C5%99%C3%A1dek_(konspira%C4%8Dn%C3%AD_teorie)). Něco na tom celém asi bude, protože se říká, že když se objeví nějaká konspirační teorie, obvykle se ukáže být pravdou. Na každém šprochu… Pokud si někdo chce užít „hon na Bilderbergery“, má možnost zde – http://www.youtube.com/watch?v=rOCwfsiskQQ&feature=related. Ti američtí bojovníci proti NWO to umějí pěkně rozpálit, mají moje sympatie.

Reklama

Na závěr alespoň dvě fota z vlastní „dílny“ (obloha nad Pardubicemi) a jen malý bonbónek – na dotazy ohledně tématu na dvě významné české instituce, které by z titulu své činnosti měly mít o věci fundované informace, mi přišly odpovědi v duchu „o aktivitách, o kterých se zmiňujete, nedisponujeme informacemi“.